Wynja Hoodie M's

1 449.50  2 899.00

Huvtröjan Wynja är ett mellanlager i en mjuk ylle-/polyesterblandning. Den har skapats för att bli din trogna följeslagare på alla äventyr och med egenskaper för bästa komfort. Den genomtänkta formen förbättrar din rörelsefrihet och är lika hel och hållbar även efter de tuffaste tester.

 

Huvtröjan Wynja är töjbar och mjuk men ändå rejäl och det perfekta andra lagret för alla typer av utomhusaktiviteter. Med skarvfria axlar känns det aldrig obekvämt att bära ryggsäck, och den genomtänkta blandningen av material bidrar till den balanserade känslan hos Wynja. Den är tillverkad i 46 % polyamid, 37 % merinoull och 17 % elastan och presterar i fråga om såväl hållbarhet och komfort som andningsfunktion. Den absorberande effekten transporterar enkelt bort fukt från kroppen och håller dig torr i alla väder utom de tuffaste stormarna. Wynja är bluesign®-godkänd och mulesing-fri, och inget klorin har använts under tillverkningsprocessen.

 

-Öppning i bröstfickan för sladd till multimedieenhet.

-Två lågt sittande fickor med blixtlås och stormlås.

-Elastisk och justerbar nederkant.

-Skarvfria axlar, vilket är bekvämt när du bär ryggsäck.

-Tumgrepp med tumskydd i Windstretch™.

-Antikrymbehandlad utan klorin.

-Löstagbara bröstvärmare för extra värme och vindtäthet.

Vikt Herr medium 200 g

Material: Wuru Forte 18,9 mc 275 g/m² – 46 % polyamid, 37 % merinoull, 17 % elastan. Mulesing- och klorinfri. bluesign™-godkänt tyg.

* Töjbart och mjukt material med utmärkta fukttransporterande egenskaper. Olika funktioner på in- och utsidan: ylle på insidan för att absorbera och transportera fukt, polyamid på utsidan för bättre hållbarhet. * Justerbar huva. * Vinklat blixtlås med invändigt stormlås. * Bröstficka med blixtlås; hög placering på dammodell, låg på herrmodellen.

20 ÅRS GARANTI

Nordic Native har livstidsgaranti på alla produkter som säljs via Nordic Native. Detta skyddar köparen från fel eller defekter i material- och/eller tillverkning, under produktens beräknade livslängd. Läs mer under våra villkor.

SE TILLGÄNGLIGHET

Välj storlek och färg för att se tillgänglighet

SNABBLEVERANS

Skickas inom 1-2 vardagar

STANDARDLEVERANS

Skickas normalt inom 5-7 vardagar

SPECIALLEVERANS

Skickas normalt efter 14+ vardagar

EJ TILLGÄNGLIG

Den här specifika produkten finns inte längre tillgänglig

INTE TILLGÄNGLIG

Den här specifika produkten finns inte längre tillgänglig

Du rekommenderar inte Du är inte imponerad! Du rekommenderar Du är imponerad Du rekommenderar starkt