Houdini / Women

W's DeSoli Crew

499.50  999.00

Komfort och funktion från naturen själv. Det är tanken bakom DeSoli Crew. Den här underställströjan i 100% merinoull håller dig lagom varm året runt. Den är perfekt för aktiviteter såsom skidåkning, vandring och klättring, men fungerar lika bra i vardagen när du vill ha lite extra värme.

Houdinis designteam har letat i flera år efter ett oblandat ulltyg som möter vår höga standard för kvalité, funktionalitet och hållbarhet. Många tygprover, prototyper och fälttester senare landade beslutet på tyget Solid Merino.
 

Solid Merino är gjord till 100% av australiensisk merinoull av högsta kvalité. Garanterad mulesing-fri. För att uppnå en helt cirkulär produkt så blandar vi aldrig ull med syntetiska material. Ren ull är ett förnybart material och är både biologiskt nedbrytbar och återvinningsbar. Ullens alla naturliga egenskaper återfinns i DeSoli Crew. Den håller dig varm även när den är fuktig, känns sval och andas bra när det är varmt och motverkar dålig lukt. Tröjan har en åtsittande passform och är lite längre än våra andra underställ.
 

Det tunna ullunderstället håller dig varm på berget, i staden och överallt där emellan. Använd den när du åker skidor, vandrar, klättrar eller under regnjackan när du cyklar till jobbet. Vår DeSoli-serie består av underställströja med och utan blixtlås i halsen, t-shirt, underställsbyxor, och underkläder. Hitta dina favoriter och matcha precis som du vill.
 

Den här produkten är återvinningsbar och vi ber dig att lämna in den hos oss när den är helt utsliten. Vi har återvinningsstationer i alla våra egna butiker samt hos många av våra återförsäljare.

Material: Solid Merino™

Vikt: 0.130 kg

Biologiskt nedbrytbara fibrer & återvinningsbar

 • Åtsittande passform
 • Superfin 100% merinoull
 • Naturligt odör-avvisande och antistatisk
 • Förlängda ärmar med tumhål
 • Längre i ryggen
 • Sömmar i lågfriktionsområden
 • Mulesing-fri
 • Förnybar och biologiskt nedbrytbar
 • Återvinningsbar
 • Vikt: 150 g/kvm
 • Tillverkad i Litauen

20 ÅRS GARANTI

Nordic Native har livstidsgaranti på alla produkter som säljs via Nordic Native. Detta skyddar köparen från fel eller defekter i material- och/eller tillverkning, under produktens beräknade livslängd. Läs mer under våra villkor.

SE TILLGÄNGLIGHET

Välj storlek och färg för att se tillgänglighet

SNABBLEVERANS

Skickas inom 1-2 vardagar

STANDARDLEVERANS

Skickas normalt inom 5-7 vardagar

SPECIALLEVERANS

Skickas normalt efter 14+ vardagar

EJ TILLGÄNGLIG

Den här specifika produkten finns inte längre tillgänglig

INTE TILLGÄNGLIG

Den här specifika produkten finns inte längre tillgänglig

Du rekommenderar inte Du är inte imponerad! Du rekommenderar Du är imponerad Du rekommenderar starkt