Houdini / Men

M's MTM Thrill Twill Shorts

959.20  1 199.00

Precis som oss är dessa shorts gjorda för att röra på sig. Stretchiga, snabbtorkande och designade med vårt koncept Made to Move som är ett nytt sätt att utveckla plagg som utgår från kroppens naturliga rörelsemönster. Shorts perfekta för cykling, vandring eller klättring.

Designavdelningen på Houdini utvecklade konceptet Made to Move tillsammans med en professor i mönsterkonstruktion på Textilhögskolan. Istället för traditionell 2-dimensionell mönsterkonstruktion draperas plagget direkt på en kropp i rörelse från ett tygstycke. Det ger en utökad rörelsefrihet i plagget.

Plagget är tillverkat i det stretchiga, snabbtorkande och slitstarka Metropolis Stretch Twill. Tyget är tillverkat av 41% återvunnen polyester och är helt återvinningsbart.

MTM Thrill Twill Shorts är skapade för att följa med dig på många äventyr framöver. Om du tar hand om dem kommer de hålla år efter år och fungera för i princip vilken aktivitet du vill. Det är en högst mångsidig produkt.

Den här produkten är återvinningsbar och vi ber dig att lämna tillbaka den till oss när den är helt utsliten. Vi har återvinningsstationer i alla våra egna butiker och hos många av våra återförsäljare.

  • Lös passform
  • Designad med Made To Move
  • Stretchiga
  • Snabbtorkande
  • Resistanta mot smuts och slitage
  • Sidofickor med blixtlås
  • Delvis gjorda av återvunna fibrer
  • Helt återvinningsbar

Metropolis Stretch Twill™  41% återvunnen polyester 38% polyester 21% PTT

20 ÅRS GARANTI

Nordic Native har livstidsgaranti på alla produkter som säljs via Nordic Native. Detta skyddar köparen från fel eller defekter i material- och/eller tillverkning, under produktens beräknade livslängd. Läs mer under våra villkor.

SE TILLGÄNGLIGHET

Välj storlek och färg för att se tillgänglighet

SNABBLEVERANS

Skickas inom 1-2 vardagar

STANDARDLEVERANS

Skickas normalt inom 5-7 vardagar

SPECIALLEVERANS

Skickas normalt efter 14+ vardagar

EJ TILLGÄNGLIG

Den här specifika produkten finns inte längre tillgänglig

INTE TILLGÄNGLIG

Den här specifika produkten finns inte längre tillgänglig

Du rekommenderar inte Du är inte imponerad! Du rekommenderar Du är imponerad Du rekommenderar starkt