Bergans / Men

Slingsby 3L Jacket

2 497.50  4 995.00

Det här är den mest tekniskt avancerade skaljacka som vi någonsin har gjort! Ett slitstarkt lättviktsplagg gjort av de bästa material som finns att uppbåda. Dessutom är den full av detaljer, funktioner och egenskaper som en sann alpinist uppskattar. Slingsby 3L Jacket är gjord av två olika typer av materialet Dermizax®NX som bjuder maximalt skydd mot hårt väder och har utmärkt andningsförmåga. Jackan är skräddarsydd och framtagen enligt Bergans innovativa designkoncept 3D In Action där de val våra designers har gjort under utvecklingen av plagget grundas i studier av atleters rörelsemönster och i omfattande research och tester av olika material. Resultatet är plagg med oslagbar passform designade av alpinister – för alpinister.

Materialegenskaper
3-lagers Dermizax®NX med 2-vägs stretch. Vattentätt (vattenpelare: minst 20 000 mm), vindtätt och enastående ventilerande egenskaper. Låg vikt och liten packvolym.

Huva
Fast, reglerbar huva anpassad för klätterhjälm. Dold enhands justering med extra bra grepp. Kan vikas ned i nacken. Hög, åtsittande krage.

Ventilation
Långa ventilationsdragkedjor under ärmarna.

Fickor
Frontfickor i mesh för optimal ventilation. Liten meshficka inuti vänster frontficka anpassad för sändare/mottagare (lavinsökare). Frontfickorna är placerade så att de inte är i vägen för klätterselar eller höftbälte när du bär ryggsäck. Mesh på nedersta delen av ficköppningen för säkrare förvaring av innehållet i fickan.

Övriga detaljer
Recco® reflektor på huvan. Extra vid öppning vid handleden för att få jackan över handskarna. Kardborrejustering i ärmslut. Dold enhands elastisk justering i underkant via frontfickorna. Reflexdetaljer. Förlängt ryggparti.

  • Membran:Dermizax
  • Vikt:455 g
  • Huvudmaterial:Syntet
  • Huva:Fast
  • Membranteknik:3-lagers
  • Vattenpelare:20000 mm
  • Stretch:Ja
  • Pit zips:Ja

SE TILLGÄNGLIGHET

Välj storlek och färg för att se tillgänglighet

SNABBLEVERANS

Skickas inom 1-2 vardagar

STANDARDLEVERANS

Skickas normalt inom 5-7 vardagar

SPECIALLEVERANS

Skickas normalt efter 14+ vardagar

EJ TILLGÄNGLIG

Den här specifika produkten finns inte längre tillgänglig

INTE TILLGÄNGLIG

Den här specifika produkten finns inte längre tillgänglig

Du rekommenderar inte Du är inte imponerad! Du rekommenderar Du är imponerad Du rekommenderar starkt